Voor bedrijven waar project management nog in de kinderschoenen staat of waarvan de projectleiders eerder specialisten in hun vak dan wel doorwinterde project managers zijn, is er nu “Project fort he web”.

De basis van de oplossing is van de Microsoft-stal en werd door ons omgetoverd tot een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige en vooral budgetvriendelijke oplossing voor project, program en portfolio management. Neem een eenvoudige web-gebaseerde tool waarin je projecten aanmaakt, een eenvoudige planner, verdeel de taken over verschillende resources en bekijk hun bezetting, laat hen tijd boeken, integreer ook de timesheets van andere tools als Jira of DevOps, … registreer op regelmatige basis de KPI’s van je projecten en bekijk nadien de resultaten in project en portfolio rapportering. Dat en nog veel meer vind je in onze oplossing.

Na enkele succesvolle implementaties en een klantenevent waarop we deze oplossing voorstelden, zijn we klaar met een standaardpakket. Dankzij dit pakket kunnen implementaties snel en zonder verrassingen geïmplementeerd worden.

Meer weten? Neem snel contact op met ons voor een demo.