ONZE DIENSTEN leiden tot JOUW PPM-OPLOSSING

Alles begint bij een grondige analyse van de processen. Door met ons in zee te gaan, ga je voor een geautomatiseerde omgeving die jouw projectwerking ondersteunt. Een totaaloplossing die jouw organisatie helpt bij:

Planning en beheer

Op zoek naar IT-oplossingen voor Task Management, Workforce Management, Resource Management én Project & Portfolio Management?

  • Voor projectverantwoordelijken die hun projecten zo efficiënt mogelijk willen realiseren.
  • Voor PMO’s die hun projectportfolio proactief willen beheren.
  • Voor innovatieve organisaties die willen garanderen dat goede ideeën voor projecten, innovaties, onderzoeken … niet verloren gaan.
  • Voor projectmanagers die hun dagelijkse projectopvolging willen optimaliseren en hun wekelijkse of maandelijkse statusrapport snel en efficiënt willen samenstellen.
  • Voor teamleaders die de inzet van hun team willen optimaliseren.

Wil je jouw projectprocessen vereenvoudigen en beheersen? Welke methodologie je ook gebruikt (Waterfall, Agile of Hybrid), je bent bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren PPM-specialisten zorgen voor een doeltreffende implementatie en integratie van jouw ideale PPM-oplossing, volledig op maat van jouw business!

Met de Microsoft PPM-technologieën in combinatie met onze eigen ontwikkelde add-ons krijg je de tools in handen om projectprocessen te sturen, taken in te plannen en de juiste prioriteiten te stellen:

Exerti’s ProjectPlus
Exerti’s eGrid
Exerti’s eBoard
Project Online
Planner
Bookings
Power Apps
Power Automate
Power BI

Projectmatig samenwerken

Projecten realiseer je niet alleen. Kruisbestuivingen zorgen voor betere en volledigere projecten, samenwerken wordt ook buiten projectwerking steeds belangrijker. Kennisdelen en -beheren staat hoe langer hoe meer centraal.

Werk vlot en eenvoudig samen en vind al je projectinformatie snel terug. Laat ons helpen en faciliteer zo dienstoverschrijdende samenwerkingen

Relevante technologieën en Exerti interfaces:

Exerti’s Detailed Planning Interface
Teams
SharePoint

Waarom kiezen onze klanten voor ons?

  • Bewezen ervaring in functionele en technische analyse
  • Best practices in planningsmethodologie
  • Dé experts in Microsoft Project-technologieën
  • Eigen ontwikkelde add-ons
  • Experts in change management

Exerti add-ons

Ontdek hier enkele uitbreidingen op Microsoft producten die groeiden uit voorgaande projecten: verbeterde visualisaties en rapporten als aanvulling op de standaard Project Online/Server en bijkomende functionaliteiten die de gebruikerservaring verbeteren.

Exerti's ProjectPlus

Ben je een Project Online gebruiker?

ProjectPlus

Heb je het gevoel dat de gebruikerservaring in Project Online beter zou kunnen?

Het ProjectPlus pakket biedt een betere visualisatie van fases in de Project Center, een eenvoudigere KPI-rapportering, geïntegreerde functionaliteiten voor change requests, gebruiksvriendelijkere schermen voor de invoer van gegevens, een betere visualisatie van de project deliverables, geautomatiseerd agenderen en voorbereiden van projectstatusvergaderingen …

Interesse? Vraag de fiche hieronder op en ontdek de vele tijdsbesparende functionaliteiten van ProjectPlus!

Fiche opvragen

Exerti's eGrid

Jouw overkoepelende rapportering optimaliseren?

eGrid

Volg je je investeringen, projectbudgetten, -doelstellingen, -opleveringen … op met Excelrekenbladen? Kost het je veel tijd en moeite om je data in Excel up-to-date te houden?

Wil je een gebruiksvriendelijk alternatief dat de data integreert met Project Online? Maak kennis met eGrid: Via een aanpasbaar inputformulier en standaardrapporten volg je voortaan de budget- en kosteninformatie in euro’s en VTE’s op.

Interesse? Vraag de fiche hieronder op en ontdek de kracht van eGrid!

MEER INFO / TRIAL

Exerti's eBoard

Ben je een resource planner, maar niet echt vertrouwd met Microsoft Project?

eBoard

Gebruik je Excel om resources op taken te plaatsen en hen te plannen in de tijd?

Wil je de impact van planningswijzigingen op de bezetting van de resources simuleren? Wil je je weekplanning kunnen maken zonder je te moeten verdiepen in Microsoft Project? Wil je hierbij ook meteen de impact van je veranderingen zien in de planningen van de verschillende projecten? Dan is eBoard misschien wel de perfecte planningshulp voor jou.

Interesse? Klik hier voor bijkomende info of het aanvragen van een trial!

MEER INFO / TRIAL

Exerti interfaces

Hier vind je de interfaces die we al ontwikkelden tussen verschillende Microsoft en andere veel gebruikte producten voor projectmanagement: connecties tussen meerdere applicaties die de sterktes van elke afzonderlijke applicatie optimaal benutten voor nog betere en efficiëntere projectsamenwerkingen. We kunnen niet alle interfaces die we al bouwden op onze website zetten, dus contacteer ons mocht je nood hebben aan connecties.

Exerti's Detailed Planning Interface

Vind je Project Online ook te omslachtig voor een gedetailleerde planningsopvolging?

Exerti's Detailed Planning Interface

Volg je je projecten op met Project Online? Wil je tegelijkertijd ook zicht krijgen op detailplanningen en de vooruitgang van gedetailleerde taken, maar vind je Project Online daarvoor te omslachtig?

Wil je Maak kennis met Detailed Planning Interface: Dankzij deze connectie kan je als projectmanager blijven werken in Project Online en toch opvolgen wat en hoeveel werk er nog op de plank ligt bij je medewerkers, die eerder in Planner en Sharepoint Task Lists werken!

Interesse in deze connectie tussen Project Online, Planner en Sharepoint/Teams Task Lists? Vraag de detailinfo hieronder op en ontdek de kracht van Detailed Planning Interface!

Fiche opvragen